Kinderen gezocht voor 40-45, de Musical

Dit najaar komt 40-45,de Musical naar Nederland. Deze voorstelling zal exclusief spelen in het speciaal voor deze voorstelling gebouwde theater in de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

Naast de volwassen cast (waaronder Soy Kroon, Dorian Bindels, Gaia Aikman, Niniane Everaert en vele anderen) en een grote groep figuranten is Studio 100 op zoek naar kinderen voor deze productie.  

Het verhaal gaat over twee broers die na het bombardement van Rotterdam elk een andere kant van de strijd kiezen. De broers zijn hartsvrienden en niets lijkt hun band te kunnen breken. Tot het onvermijdelijke gebeurt: de Tweede Wereldoorlog breekt uit en dat laat sporen na in elke huiskamer, in elk gezin.  Ook in het gezin van Dirk en Louis... 

Studio 100 zoekt voor 40-45, de Musical diverse jonge acteurs voor de rol van Daan. 

Wij zoeken kinderen met een speelleeftijd tussen 7 en 13 jaar (je bent minstens 7 jaar op 3 augustus 2024 en maximaal 14 jaar tussen september 2024 en januari 2025) die over 24 speelbeurten beschikken voor de speelperiode van 10 september 2024 tot 6 januari 2025 (met eventuele verlenging voor een tweede speelperiode van 3 februari 2025 tot 1 juni 2025). 

Daan: 

De kleinste verzetsheld van de groep met een goede zangstem, geen baard in de keel, die zeker niet bang is om vooraan te staan en voor een groot publiek te spelen. 

Aanmelden!

Wat biedt Studio 100?  

  • Wij voorzien een professioneel team van kinderbegeleiders die voor een veilige en onvergetelijke ervaring zorgen 
  • Catering is aanwezig 
  • Enkele vrijkaarten en een kortingscode 
  • Standaard onkostenvergoeding 

Dus kan jij acteren, zingen en ben je enthousiast en niet bang om op het podium te staan?  Meld je dan zeker aan.