Eten & drinken

Theater menu

Geniet van de lekkerste streekgerechten, met zorg gemaakt door lokale voedselmakers. Dat smaakt nóg beter. Als u een theatermenu boekt, bent u verzekerd van een tafeltje in het restaurant. Ook zorgen we dat u op tijd in de zaal zit en niets van de voorstelling mist.

3 gangen menu - € 39,00 p.p.

  • Voor-, hoofd- en nagerecht. U kunt ter plekke uw gerechten kiezen van onze lokale menukaart. De drankjes zijn niet inbegrepen in de prijs van het theatermenu.

2 gangen menu - € 33,00 p.p.

  • Hoofdgerecht plus een voor- of nagerecht. U kunt ter plekke uw gerechten kiezen van onze lokale menukaart. De drankjes zijn niet inbegrepen in de prijs van het theatermenu.

Het restaurant is tijdens avondvoorstellingen 2 uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Bij matineevoorstellingen is het restaurant tot 2 uur na afloop van de voorstelling geopend.

Bekijk de menukaartBoek hier uw menu

Naborrels

Blijf na afloop nog even gezellig bij ons. Boek een naborrelarrangement en praat met een hapje en drankje na over de voorstelling.

Naborrel - € 10,50 p.p.

  • Eén drankje naar keuze: koffie, thee, frisdrank, bier, wijn of jus d’orange.
  • Nootjes, 1x kaasstengel bladerdeeg, 1x vegan groentekroketje van buitenbeentjesgroenten, 1x rundvleesbitterbal van Bommelerwaards rund.

Naborrel Deluxe - € 15,50 p.p.

  • Glas bubbels of één drankje naar keuze: koffie, thee, frisdrank, bier, wijn of jus d’orange.
  • Nootjes, 1x kaasstengel bladerdeeg, 1x vegan groentekroketje van buitenbeentjesgroenten, 1x rundvleesbitterbal van Bommelerwaards rund, 1x Remeker kaashapje.

Boek een arrangement

Bar & foodcorners

In de foyer van het theater vindt u verschillende bars. Hier kunt u voor en na de voorstelling terecht voor een kop koffie of thee met wat lekkers. Of geniet van speciaalbier, een goed glas wijn of een alcoholvrij drankje. Loop gerust ook langs de diverse foodcorners, waar we ter plekke voor u de lekkerste lokale gerechten bereiden. Eet smakelijk!

Komt u gezellig wat eten en drinken bij Theaterrestaurant Kweek! in de foyer van het theater? U luncht of dineert in een sfeervolle kas en op de menukaart spelen verse producten van lokale voedselmakers een hoofdrol. Dat is beter voor het milieu en smaakt nóg lekkerder. Boek nu een menu of arrangement en verzeker u van een tafeltje.