Veelgestelde vragen: De voorstelling

Hoe lang duurt de voorstelling?

De voorstelling duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten.

Is er een pauze voorzien?

Er is geen pauze voorzien.

Vanaf welke leeftijd is de voorstelling geschikt?

We verwelkomen graag kinderen vanaf 12 jaar. Voor kinderen jonger dan 12 jaar is de voorstelling minder geschikt.

Op welke manier is de voorstelling te beleven?

Elke toeschouwer neemt plaats op één van de acht rijdende tribunes en kan de voorstelling volgen door middel van een koptelefoon. Er worden hygiënische beschermingshoesjes voor de koptelefoons voorzien. Bovendien wordt het geluidsniveau begrensd volgens de wettelijk voorziene norm. Zo kan iedereen op een comfortabele manier genieten van de voorstelling.

Wat als ik te laat aankom voor de voorstelling?

Elke voorstelling start stipt op tijd. Wees dus tijdig aanwezig in het theater en hou rekening met mogelijke files. Laatkomers zullen de zaal enkel kunnen betreden onder begeleiding van het zaalpersoneel en wanneer de veiligheid het toelaat.

Ik draag een hoorapparaat. Kan ik dan ook gebruik maken van de koptelefoon?

De tribunes van het theater zijn voorzien van een ringleiding. Deze is beschikbaar op alle zitplaatsen. Een bezoeker met een hoorapparaat of cochleair implantaat kan gebruik maken van de ringleiding door zijn/haar toestel op de T-stand te zetten. De koptelefoon hoeft niet gebruikt te worden. Bezoekers met een hoorapparaat of cochleair implantaat zonder T-stand kunnen gewoon de koptelefoon gebruiken.

Kan ik tijdens de voorstelling de zaal verlaten?

Omwille van het technische concept van de voorstelling waarbij de tribunes door de hele zaal rijden, is het niet op elk moment mogelijk om de zaal te verlaten of weer terug te komen. Indien het voor u toch noodzakelijk is, kan u hiervoor de zaalmedewerker aanspreken. Deze zaalmedewerker zal u dan onder begeleiding naar de foyer brengen. Nadien de zaal weer betreden zal ook onder begeleiding van de zaalmedewerkers gebeuren en enkel op het ogenblik dat de veiligheid het toelaat.

Mag ik foto's of videobeelden maken tijdens de voorstelling?

Fototoestellen en andere audio- en/of visuele opnametoestellen zijn verboden tijdens de voorstelling. Op het einde van een voorstelling (het groeten van het publiek) mogen wel foto's gemaakt worden die u eventueel kan delen op social media.

Ik heb lichtflitsgevoelige epilepsie. Kan ik naar deze voorstelling?

In de voorstelling wordt gebruik gemaakt van lichteffecten die een invloed kunnen hebben op mensen met lichtflitsgevoelige epilepsie. Wij vragen u om hiervoor de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen.

In de voorstelling komt het thema ‘zelfmoord’ aan bod, heeft u hier vragen over?

Hiervoor kan u terecht bij 113 Zelfmoordpreventie. Ga naar www.113.nl of bel gratis naar 0800-0113.