Veelgestelde vragen

Onderstaand treft u de veelgestelde vragen en de daarbij horende antwoorden

 • Hoe kan ik kaarten kopen?

  Klik op ‘BESTEL TICKETS’ (rechtsbovenin), voor de speellijst van Diana & Zonen. U kunt hier doorklikken naar het theater van uw keuze. Ook is er een button ‘Koop via Eventim’, naast de theaters is Eventim een officieel verkoopkanaal van Diana & Zonen.


 • 
Kaarten kopen en COVID-19 status

  Ook in de huidige omstandigheden willen wij u graag zekerheid bieden. Mocht de voorstelling van uw keuze door COVID-19 niet doorgaan, dan krijgt u de garantie voor een geld terug optie of het omboeken naar een andere datum. Uw theater of Eventim zal namens MediaLane Theater contact met u opnemen.

 • Ik wil mijn kaarten annuleren of wijzigen

  U kunt hiervoor contact opnemen met de partij waar u de kaarten heeft gekocht, het theater of Eventim.

 • Hoe lang duurt de voorstelling?

  De voorstelling is momenteel nog in ontwikkeling. Op dit moment schatten wij in dat de voorstelling ca. 2,5 uur à 3 uur inclusief pauze gaat duren.

 • Mag ik foto-, film- en/of geluidsopnames maken tijdens de voorstellingen?

  Het is niet toegestaan op opnames van de voorstelling te maken. Alleen tijdens het slotapplaus (als de cast buigt) mag u een foto of video maken.

 • Kan ik een cd of dvd van de voorstelling kopen?

  Momenteel is het nog niet bekend of er een cd of dvd van Diana & Zonen wordt gemaakt. Mocht dit duidelijk zijn dan vindt u hierover uiteraard meer informatie op deze website.